dinsdag 8 januari 2013

Armin van Buuren in Madison Square Garden

Madison Square Garden, New York City

De Nederlandse Trance-DJ Armin van Buuren geeft op 30 maart een concert in Madison Square Garden in New York.

Het concert in Madison Square Garden is onderdeel van Van Buuren's 'A State Of Trance 600 Tour', die in het teken staat van de zeshonderdste uitzending van zijn gelijknamige radioprogramma. Het optreden wordt live uitgezonden via internet en een aantal radiostations.

Madison Square Garden vaak afgekort tot MSG of simpelweg 'The Garden' is een indoor arena in het midden van Manhattan, New York.
MSG staat bovenop Penn Station, en is het vierde gebouw dat deze naam draagt.

'The Garden' wordt onder meer gebruikt voor professionele basketbal- en ijshockey wedstrijden, maar je kunt er ook terecht voor bokswedstrijden, concerten, ijsshows, circussen en allerlei soorten sport- and andere evenementen. Het gebouw is vernoemd naar de vierde President van de United States of America: James Madison.


Dit gebouw werd op 11 februari, 1968 geopend en is op dit moment een van de oudste sportarena's dat nog in gebruik is. Madison Square Garden is het op twee na drukste concertgebouw ter wereld als het gaat om kaartverkopen, na Manchester Arena en The O2 Arena, beiden in England. Het kostte destijds $1.1 miljard om te bouwen en daarmee is Madison Square Garden een van de 10 duurste stadions dat ooit is gebouwd.

MSG biedt plek aan zo'n 20.000 mensen.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogger templates